Mijn naam is Sanne en ik ben freelance vormgever. Ik doe illustraties, grafisch ontwerp en (collectie) boeken.

Ik ben 35 jaar en woon samen met de allerliefste man Bjorn & ik ben moeder van ons zoontje Jasse Ferdinand.

Na mijn studie grafisch vormgeven heb ik gewerkt in een uitgeverij aan voornamelijk een magazine die maandelijks werd uitgegeven. Ik was nog zooo jong dat ik daarna nog lekker ben gaan reizen en nadenken wat ik verder met mijn leven wilde doen. 

Mijn passies zijn altijd al vormgeving en interieur geweest. Dus toen ik een fantastische opleiding bachelor interieur ontwerp in Mechelen, België tegenkwam heb ik geen moment getwijfeld. Vanuit daar kon ik een halfjaar in milaan wonen en naar school, wat een van de mooiste ervaringen en contacten heeft gebracht.  

Na een geweldige periode als verkoopstyliste heb ik 6 jaar lang eerst vormgeving en daarna meubelontwerp mogen doen voor een van de grootste Nederlandse interieur merken; Riviera Maison.

Grafisch vormgeven heb ik voor verschillende bedrijven mogen doen waaronder Sapph lingerie en ultraviolet lingerie. 

Na mijn  illustratie debuut met het kinderboek; Alpaco the Alpaca die inmiddels op meer dan 10 verkooppunten in Amsterdam te koop is waaronder het rijksmuseum en de het stedelijk museum. Iets waar ik erg trots op ben! Daarnaast ben ik de vaste illustrator voor Your Urban Playground. Een platform voor ouders in Amsterdam. Een hele toffe site waar je zeker een kijkje moet nemen!

So here i am! Let’s make beautiful things together?!

Grtz sans